Dagbesteding. Foto: PR
Dagbesteding. Foto: PR PR

Weer volop gezelligheid bij ‘nieuwe’ dagbesteding Meulenvelden in Didam

Zorg

DIDAM - Na alle beperkingen door corona draait de Dagbesteding Meulenvelden in Didam weer op volle toeren. De ruimtes op de begane grond van Meulenvelden zijn bovendien helemaal in een nieuw jasje stoken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, bedoeld voor ouderen die nog wel zelfstandig wonen, maar merken dat hun sociale contacten afnemen door lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. 

Bij de dagbesteding krijgen ze gezelligheid en structuur. Bovendien heeft een eventuele mantelzorger dan weer wat tijd voor zichzelf.

Door corona hebben de activiteiten lang stilgelegen, maar de afgelopen maanden zijn er weer veel activiteiten georganiseerd. Er is gekookt, cliënten hebben deelgenomen aan creatieve activiteiten, ze zijn gezellig naar de markt geweest, er is volop in de tuin gewerkt en natuurlijk staan er altijd een geheugentraining en verschillende bewegingsactiviteiten op het programma. Vanaf nu is het ook weer mogelijk om een warme maaltijd mee te eten tussen de middag.

Bij dagbesteding Meulenvelden hoeft niemand zich verplicht te voelen; gezelligheid staat voorop. Dat blijkt ook wel, want ook in de afgelopen periode zijn er alweer veel nieuwe vriendschappen ontstaan.

Openingstijden
De dagbesteding is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 16 uur. We beginnen altijd met een kopje koffie. Daarna starten de activiteiten. Om de dagbesteding te bezoeken heeft u wel een WMO- of WLZ-indicatie nodig.

Interesse?
Wie nieuwsgierig is, kan altijd vrijblijvend een keer langskomen. De koffie staat klaar bij dagbesteding Meulenvelden, Waverlo 8, Didam. 
Dagbesteding Meulenvelden is onderdeel van Liemerije.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal