Elze Navis. Foto: PR

Elze Navis. Foto: PR

Summer Fun Party voor jonge mantelzorgers

Zorg

MONTFERLAND - Maak jij je wel eens zorgen om bijvoorbeeld je broertje met autisme, je moeder met een handicap, vader met een depressie of ander ziek of gehandicapt gezinslid? Of help je mee in de zorg voor hem/haar? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Speciaal voor jonge mantelzorgers uit Montferland organiseert mantelzorgconsulent Elize Navis activiteiten.  Op woensdag 16 augustus van 13.30 tot 16.00 uur zijn jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar van harte welkom bij Markant in Braamt. 

Elize Navis vertelt: “Het kan best spannend zijn om een eerste keer mee te doen met een activiteit, helemaal als je nog niemand kent. Maar ik zie dat de jongeren onderling zo makkelijk contact maken. Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent waarbij het thuis soms net even iets anders gaat als bij andere leeftijdsgenootjes.”

Woon je in Montferland en ben je in de leeftijd van 8-18+ jaar? Kom dan ook naar deze sportieve middag met vlotbouwen, broodje bakken en boogschieten! Gezellig en uitdagend wordt het zeker weten! Wil je eerst wat meer informatie of gelijk aanmelden? Dat kan (voor 10 augustus) bij Elize Navis. Je mag bellen, appen, mailen of meld je aan via de website.

06 - 20 25 73 92
e.navis@welcommail.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal