Afbeelding
Foto: PR

De vijf voordelen van een opslagcontainer voor een verhuizing of verbouwing

Partnerbijdrage

Het is zoveel makkelijker om voor een verhuizing of verbouwing een tijdelijke opslagcontainer bij je (nieuwe) woning te plaatsen. Een telefoontje en het is geregeld. Onderstaande vijf voordelen van het huren van een opslagcontainer vertellen nog maar eens waarom. 

Inboedel veilig en droog

Je ziet wel eens dat de meubels en andere spullen voor de duur van een verbouwing in de tuin worden geplaatst. Mocht zich één van die beroemde Hollandse buien aandienen, dan gooien ze er een zeiltje overheen, maar ideaal is dat niet. Het vocht is de vijand van veel huisraad en bovendien staan de spullen als het ware uitgestald voor de grijpgrage handen van het dievengilde. Opslagcontainer huren dus, dat is duurzaam voor je meubels én de boel wordt niet gestolen. 

Niet heen en weer rijden

Er zijn veel plekken op bedrijventerreinen die als opslag verhuurd worden, maar dit is een prijzige aangelegenheid. Ze zijn meer bedoeld voor het stallen van inboedels voor langere periodes waarin vaak geen zekerheid is over de nieuwe bestemming van al die spullen - denk aan echtscheidingen of faillissementen. Bovendien is het wel zo handig als je al je huisraad binnen handbereik hebt. Wil je na het klussen snel iets opwarmen in de magnetron, staat dat ding in de opslag. Nogmaals: niet ideaal dus, opslag op afstand. 

In een lege ruimte werkt het prettiger

In een lege ruimte heb je meer overzicht, inspiratie en bewegingsvrijheid. Bij verbouwingen wordt er wel eens voor gekozen om meubels in andere ruimtes te zetten, een hoop gesjouw. Ook het in een hoek schuiven van banken, kasten en tafels is niet de beste oplossing. In de opslagcontainer ermee, dat denkt én werkt prettiger! Hou in je achterhoofd dat je ook ruimte moet hebben voor materialen, gereedschappen en eventueel afval. 

In één moeite door huur je een afvalcontainer bij hetzelfde bedrijf

Over afval gesproken. Ben je van plan flink wat sloopwerkzaamheden te verrichten, dan wil je dat alles duurzaam wordt afgevoerd. Dat is niet alleen beter voor de planeet, je straalt ook naar je nieuwe buren uit dat je je bewust bent van de noodzaak van verantwoorde afvalverwerking. 

Je kiest zelf de afmetingen en huurperiode

Een opslagcontainer biedt algeheel werkcomfort. Je zoekt zelf uit hoeveel kuub inhoud je nodig hebt, wanneer je de container voor je deur wilt hebben staan en wanneer deze weer opgehaald moet worden. Ook dat is een voordeel op zich, dat er tegenwoordig bedrijven bestaan die je ontzorgen, en je verhuizing dan wel verbouwing niet moeilijker maken dan deze al is. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Regiocontainer.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal