Fifty Shades Freed, gespeciaal geselecteerd voor Ladies Night. Foto: PR
Fifty Shades Freed, gespeciaal geselecteerd voor Ladies Night. Foto: PR Foto:

Ladies Night met Fifty Shades Freed

's-HEERENBERG - Nederland heeft de lentekriebels gekregen en daarom is het weer tijd voor een speciale Ladies Night. Geniet op vrijdag 20 april samen met vriendinnen, zus of moeder van een welkomstdrankje, de speciaal geselecteerde film Fifty Shades Freed en een hapje in de pauze bij filmhuis Barghse Huus.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen.

De Fifty Shades-boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht waarvan meer dan 2,5 miljoen exemplaren in Nederland. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James.

Kaarten voor deze avond zijn voor 8 euro te bestellen op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via tel. 0316-22 35 20. Of via www.iedereenwelcom.nl. Aanvang is om 20.00 uur.


Van Goghs schilderijen komen tot
leven in Loving Vincent

's-HEERENBERG - Dinsdag 24 april draait filmhuis Barghse Huus op veler verzoek de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld: Loving Vincent. Een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh. Kaarten kosten 6,50 euro zijn te bestellen op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur via tel. 0316-22 35 20 of via www.iedereenwelcom.nl. Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen. De verschillende mensen (allemaal geschilderd door Van Gogh) die hij tijdens zijn reis ontmoet, hebben elk hun eigen verhaal. Het blijkt moeilijk de waarheid over de getroebleerde Vincent te achterhalen. Gaandeweg schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.In 65.000 frames, met de hand geschilderd door meer dan 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven.


Zomeravondvoetbal bij MvR

's-HEERENBERG - Ook dit jaar organiseert vv MvR het 'MvR – TWC Zomeravondvoetbaltoernooi'. De voorrondes worden gespeeld op dinsdag 5 en woensdag 6 juni. Op vrijdag 8 juni vinden de finales plaats. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@vv-mvr.nl Vermeldt daarin de naam van het team en of je uit wilt komen in een recreatieve- dan wel prestatieve poule. Er is plek voor 24 teams.