Jongerenwerk Kick off week

Montferland - Van jongerenwerk Didam en ’s Heerenberg naar Jongerenwerk Montferland: het jongerenwerk is er voor de hele gemeente, ook de kleine kernen. 

"In alle kernen willen we meer zichtbaar zijn en daarom introduceren we een nieuw logo, Instagram- en Facebookaccount @jongerenwerkmontferland", laat jongerenwerker Joyce Luvink weten. Daarnaast wordt het team uitgebreid.
Om dit te vieren, zijn alle jongeren uitgenodigd om de Jongerenwerk Montferland party bij te wonen met de onthulling van het logo, muziek, een hapje en drankje. Dat gebeurt op woensdag 15 september in Talentenhuis Finally en vrijdag 17 september in Talentenhuis D-Vision. Van 14.30 tot 17.30 uur voor jeugd van 11 tot en met 14 jaar en van 18.30 tot 21.30 uur voor 15-plussers.
Daaropvolgend starten de jongerenwerkers met een toer door Montferland, waarbij ze met de Welcom bus in alle kernen komen om gezellig te kletsen en activiteiten te doen. Deelnemers kunnen wafels bakken, archery tag, voetvolley en Kubb spelen en andere jongeren ontmoeten. Aanmelden is niet nodig.

www.iedereenwelcom.nl