Dementie herkennen

Didam - Gastvrij Didam biedt haar deelnemers samen met Keten Dementie De Liemers de training GOED aan. In deze training leren de deelnemers in herkenbare situaties om de signalen van dementie te herkennen en hier gedrag op aan te passen. Het eerste deel van de training gaat over dementie en het herkennen van dementie. In het tweede deel wordt geoefend met voorbeelden die ondernemers in hun bedrijf kunnen meemaken. 

Een training voor bedrijven duurt ongeveer 2.5 uur en de kosten zijn 25 euro per deelnemer. Als minimaal de helft van het je medewerkers de training heeft gevolgd, krijgt je een deursticker, waaruit blijkt dat je zaak Dementievriendelijk is. Daarmee laat je zien dat je het belangrijk vindt dat iedereen in Didam kan meedoen.
Als particulier kun je de training gratis volgen. Je leert dan wel hoe je met mensen met dementie omgaat, maar je krijgt geen deursticker.
Op de volgende data zijn er trainingen om 18.30 uur: 30 september - Partycentrum Plok, 5 oktober - Albertusgebouw, 27 oktober - Partycentrum Plok.


www.samendementievriendelijk.nl