Taptoe Azewijn deels overdekt

AZEWIJN - Afgelopen jaar viel de Taptoe Azewijn letterlijk in het water. Voor de editie van dit jaar, op zaterdag 25 september, is daarom extra mooi weer besteld en is een gedeelte van het terrein overdekt. 

De leukste nummers van de afgelopen elf jaar komen voorbij onder de noemer 'The best of'. De taptoe wordt uitgevoerd door Fanfare st. Joseph, Dweilorkest Azum’s Aosum, Popkoor U-nique, Schutterij Wilhelmina en diverse gastmuzikanten.
De locatie van de taptoe is op het Pastoor van Halplein. Hier worden voldoende stoelen klaargezet voor het concert. Ondertussen kan een kop koffie, thee of wat anders genuttigd worden. Na afloop kan het publiek nog een uurtje blijven 'hangen aan de bar' om na te praten. Munten van de schutterij zijn deze avond niet geldig.
De aanvang van de Taptoe Azewijn is 19.30 uur (toegang vanaf 19.00 uur). Omdat op het terrein de 1,5 meter niet van kracht is, wordt er bij de ingang gecontroleerd op vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test, oftewel de QR-Code uit de Coronacheck-app. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar in combinatie met identificatiebewijs. Ook is er een registratieplicht. Voor meer informatie: taptoe@fanfare-azewijn.nl.


www.fanfare-azewijn.nl