Gecrashte auto, maar geen inzittenden

BEEK - De politie trof zaterdagavond in Beek een gecrasht voertuig aan. Op de N335 had daar een ongeval plaatsgevonden, maar toen de politiek ter plaatse kwam, troffen ze niemand aan, behalve het verlaten autowrak.

De politie vermoedt dat de auto mogelijk uit de bocht is gevlogen, door de berm is gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen. De auto is hierbij ernstig beschadigd en total loss geraakt.
De politie heeft in de omgeving gezocht naar gewonde personen en schakelde ook de hulp in van een team van speurhonden, maar er werd niets gevonden.
Tot nu toe staat de politie voor een raadsel hoeveel inzittenden in de auto zaten en hoe het met hen is.

Pizzaoven van scouting vernield

DIDAM - Ongenade gasten hebben vorig weekend vernielingen aangericht op het buitenterrein van Scouting Didam. Dat laat de vereniging weten op haar Facebookpagina.

"Ze hebben de pionierpalen rondgestrooid en - wat veel erger is - ze hebben onze pizza-oven vernield. Veel leden van Scouting Didam hebben de afgelopen tijd met veel plezier gebruik gemaakt van deze pizza-oven. Hoe zielig ben je dan om dit te doen? De pizza-oven is niet meer te maken. Aangifte bij de politie is gedaan. Als iemand wat gezien heeft, of tips heeft: bestuur@scouting-didam.nl."