Mengelmoesdag is terug

NIEUW-DIJK - Door een aantal oorzaken hebben heeft de jaarlijkse MengelMoesdag twee jaar niet plaatsgevonden. Dit jaar wordt de traditie echter weer voortgezet: op zondag 7 november is er weer de Mengelmoesdag. Wel op een andere locatie, en wel in het zalencentrum Steakā€™m, Smallestraat 33 te Nieuw-Dijk. De start is om 14.00 uur, de zaal is geopend vanaf 13.30 uur.

Op de eerste MengelMoesdag na de Covid-pandemie wordt het koor Mengelmoes versterkt met een optreden van het dameskoor Vocaal uit Nieuw-Dijk. Terugkijkend naar de voorgaande jaren verwacht de organisatie dat het ook nu weer een gezellige middag zal worden, met luistermuziek en vooral veel leuke meezingers.

Na de Covid-pandemie gaan Mengelmoes weer optreden in verzorgingstehuizen, bij feesten en bijeenkomsten van diverse verenigingen etc. Het koor is er klaar voor: "Naast plezier in het zingen nemen we de kwaliteit daarvan zeer serieus. In de laatste maanden hebben wij, onder leiding van onze nieuwe dirigent Bart Willemsen, hard en met veel plezier gerepeteerd."