Yoga/Pilates lessen bij Amphion Dansschool. Foto: PR
Yoga/Pilates lessen bij Amphion Dansschool. Foto: PR

Lessen yoga en pilates nieuw bij Amphion Dansschool

DOETINCHEM – Amphion Dansschool breidt het lesaanbod uit. Naast het volgen van danslessen is het vanaf vrijdag 29 oktober ook mogelijk om deel te nemen aan Yoga/Pilateslessen. 

Deze lessen van dansdocente Ellen Suyl zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar rust én energie. In de les wordt de rust en focus van de yoga gebruikt voor het goed voelen en uitvoeren van de pilatesoefeningen. De kracht en de goede houding vanuit pilates wordt ingezet om de yogahoudingen te ondersteunen. Door de stretchoefeningen die in beide disciplines aanwezig zijn, maakt men ruimte in het lichaam. Met die ruimte kan men, door gebruik te maken van de adem, daar de aandacht brengen en het bewustzijn vergroten. Beide disciplines ondersteunen en vullen elkaar aan en hebben een duidelijk voelbaar positief effect op het fysieke en mentale welzijn.
Vanaf vrijdagochtend 29 oktober zijn de lessen van 10.30 tot 11.30 uur te volgen in de Parkstudio van de Sazahal op Sportweg 1 in Doetinchem. Een reeks van acht lessen kost 55 euro. Losse lessen zijn 10 euro. Aanmelden via info@amphion.nl.


amphion.nl/dansschool