Sinterklaas komt naar Didam

DIDAM - Bij Gasterij De Harmonie is er op 14 november een echt kinderfeest als Sinterklaas in Didam aankomt. Met een heel gevolg pieten, die natuurlijk weer een hoop ellende meemaken. Wie gaat de arme pakjespiet helpen met zijn speelgoedzak zo vol geladen? Gelukkig komt het uiteindelijk helemaal goed!

Het is altijd weer spannend wat sinterklaas merkt van de chaos die de pieten veroorzaken. In elk geval zorgen de pieten ervoor dat het voor de kinderen een gezellige middag wordt, met lekker dansen op swingende muziek.
Op scholen en in de winkels worden volgende week kleurplaten uitgereikt. Vijfentwintig kinderen kunnen een ontbijtje winnen met sint en zijn pieten. Dat ontbijt is op 27 november om 9.30 uur bij Jan&Jan.
De intocht van Sinterklaas wordt georganiseerd door Stichting Ondernemersfonds Gastvrij Didam, waar alle winkeliers in het centrum van Didam bij zijn aangesloten.
Sinterklaas ziet de kinderen uit Didam graag op 14 november bij Gasterij De Harmonie. De zaal gaat open om 14.30 uur en de grote pietenshow begint om 15.00 uur. Na afloop van de show kunnen alle kinderen met sint of piet op de foto.
Vanaf 13 jaar moet iedereen een coronatoegangsbewijs laten zien bij binnenkomst. Gastvrij Didam vraagt volwassenen om zoveel mogelijk thuis te blijven, dan is er namelijk voor meer kinderen een plekje.