Bolderkarrenoptocht in Didamse optocht

DIDAM - "Heb jij altijd al een keer willen meelopen in de carnavalsoptocht van Didam? Zit jij in groep 6 tot en met 8 van een Didamse basisschool en lijkt het je leuk om, met een groepje vrienden, je eigen bolderkar te ontwerpen, te bouwen en te versieren?"

Die oproep doet een groep van samenwerkende partijen. "Geef je dan nu, samen met je vrienden, op voor het bolderkarrenproject en loop op zondag 27 februari mee in de Diemse optocht."
Op donderdag 15 december is er een informatieavond. Geef je op voor de informatieavond via bolderkaroptocht@gmail.com.
Je krijgt die avond:
· Informatie over de deelname aan de bolderkaroptocht
· tips en trucs voor het maken van een bolderkarcreatie
· een bolderkar in bruikleen mee
· gratis materialen voor het versieren van je bolderkar. Denk daarbij aan ballonnen, behangplaksel voor papier-maché, verf, kwasten en hout. Zoek op YouTube op trefwoord 'Bolderkarrenoptocht 2022'.
Op vrijdag 25 februari, wanneer alle scholen in Didam het carnavalsfeest vieren, mag de bolderkar mee naar school en wordt deze bewonderd door alle prinsen en prinsessen van de carnavalsverengingen!
De bolderkaroptocht is een gezamenlijk initiatief van Stichting Welcom en de vier Didamse carnavalsvereningingen; De Vrolijke Drammers, De 11jes, De Geinsköp en De Vrolijke Slörpers.