Fit wandeltocht bij Laco sportcentrum

’s-Heerenberg - Op dinsdag 30 november houdt Laco sportcentrum ’s-Heerenberg voor alle 50-plussers een wandeltocht. 

"Dit is het ideale moment om gezellig en sportief bezig te zijn en geschikt voor mannen en vrouwen die nog goed te been zijn", aldus de ervaren buurtsportcoach, die de tocht begeleidt.
"Wat u kunt verwachten is een wandeltocht door de heerlijke natuur met onderweg leuke oefeningen gebaseerd op kracht, lenigheid en balans."
De tocht duurt zo’n 75 minuten. "Wandelen is een actieve en laagdrempelige manier om uw lichaam te trainen. U verbetert uw uithoudingsvermogen en versterkt daarbij ook nog eens de spieren in het onderlichaam en de romp. Door de oefeningen onderweg is het een veelzijdige activiteit, waarbij u met veel voldoening weer naar huis kan gaan.
De activiteit gaat van start op dinsdag 30 november om 13.00 uur bij Laco Sportcentrum 's-Heerenberg. Het is verstandig om makkelijk zittende kleding te dragen en goede wandelschoenen. Denk aan passende kleding bij de weersomstandigheden. De route zal ongeveer vijf kilometer zijn.
Opgeven is mogelijk door te bellen naar: 0314-661660 of stuur een mail naar k.rissewijck@laco.eu en vermeld daarin naam, telefoonnummer en mailadres.
Voor deelname moeten deelnemers eenmalig 2,50 euro betalen per pin aan de receptie.