Nachtelijke afsluitingen van A12 door onderhoud

DIDAM - Rijkswaterstaat voert onderhoud uit op de snelweg A12 tussen oprit Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk in de richting van Duitsland. Er wordt ’s nachts aan de weg gewerkt van maandag 29 november tot donderdag 2 december tussen 22.30 en 05.00 uur.

Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van ongeveer tien minuten.
Rijkswaterstaat verwijdert oud asfalt over de lengte van een aantal kilometers op één rijstrook en brengt een nieuwe asfaltlaag aan.

Afsluiting
Gedurende de werkzaamheden sluiten zij de A12 af tussen Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk, inclusief de oprit van aansluiting Zevenaar (29) in de richting van Duitsland.
De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De op- en afrit Beek (30) zijn open en bereikbaar via de omleidingsroute. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd van tien minuten.

Advies aan weggebruikers
Vermijd tijdens de werkzaamheden de A12 tussen Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk.Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie. Houd rekening met extra reistijd. Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de borden langs de weg.
Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Meer informatie over hoe u anders kunt reizen op het traject A12 Arnhem - Duitse grens? Kijk op de website A12 Slim Reizen. Kijk ook op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).


www.a12slimreizen.nl