Dorpsraad Stokkums Belang

STOKKUM - In verband met de coronamaatregelen verschuift Stokkums Belang de openbare vergadering van de Dorpsraad naar woensdag 22 december om 19.30 uur in het Gildehuis.

Aan bod komt onder meer de doelstelling en samenstelling van de dorpsraad, het financieel overzicht, de voortgang mijnstokkum.nl door Freddy van Dijken, namens de buurtverbinders en voortgang Stokkums Onderdak, toelichting door Robert Gerritsen.


Opbrengst collecte

DIDAM - De onlangs in Didam, Nieuw-Dijk en Loil gehouden collecte voor Alzheimer Nederland heeft het bedrag van 2.808,38 euro opgebracht. 

"Het bedrag zou nog hoger kunnen zijn indien we in heel Didam, Nieuw-Dijk en Loil zouden kunnen collecteren, maar daarvoor zijn meer collectanten nodig", meldt coördinator Gerrit Kooij. Wie volgend jaar enkele uurtjes beschikbaar wil stellen, kan bellen met 0316-225181 of 0316-223380.


Disclaimer 

REGIO - Na de aangescherpte maatregelen kan het zijn dat niet alle aankondigingen in deze krant helemaal up-to-date zijn. We hebben eventuele wijzigingen van verschoven of geannuleerde voorstellingen zoveel mogelijk proberen mee te nemen in onze kolommen.