Azum FM biedt entertainment tijdens kerst

AZEWIJN - Het is al bijna weer Kerstmis, en dat betekent dat Azum FM één jaar bestaat!

Het project ontstond een jaar geleden vanwege de strenge coronaregels die op dat moment van kracht waren. "Helaas moeten we een jaar later stellen dat we op nagenoeg hetzelfde punt staan", aldus een woordvoerder. "Een goede reden voor ons om de platen weer af te stoffen en de handen uit de mouwen te steken om voor het nodige entertainment te zorgen tijdens de komende kerstdagen."
"Maar let op, we doen dit niet alleen maar voor ons plezier! We zijn namelijk van plan om ons eens echt goed in te zetten voor de Azumse gemeenschap. We zullen tijdens de komende Kerstdagen geld proberen in te zamelen voor Stichting Dorpshuis Azewijn."

Live
Hoe gaat dat precies in zijn werk? "We zullen van zaterdag 25 december 12.00 uur tot en met zondag 26 december 23:59 uur non-stop live te horen en te zien zijn via een livestream op de website en de Facebook pagina: www.facebook.com/azumfm. U kunt een verzoeknummer aanvragen vanaf één euro via de website, bieden op een veilingitem of zelf iets aanbieden voor de veiling. Honderd procent van de opbrengsten zullen naar Stichting Dorpshuis Azewijn gaan ten behoeve van de verbouwingen die komend jaar plaats zullen vinden."
"Als radiozender van het prachtige Azewijn willen wij natuurlijk ons steentje bijdragen om het dorp leefbaar te houden, een goed functionerend dorpshuis voor alle verenigingen is daarbij natuurlijk zeer belangrijk. Tijdens onze marathonuitzending zullen verschillende Azumse verenigingen en verdere gasten aan het woord komen, daarnaast laten we natuurlijk Stichting Dorpshuis Azewijn verhaal doen over wat de plannen voor het dorpshuis precies inhouden."
Bedrijven of particulieren die iets willen aanbieden voor de veiling? Neem contact op: azumfm@gmail.com.


www.azumfm.nl