Adida blikt vooruit

DIDAM - Damesvereniging Actieve Didamse Dames (Adida) hield dit jaar twee bijeenkomsten.

"Een heerlijke en gezellige high tea in september en de duo Joop Boxstart en John te Dorsthorst in oktober", blikt secretaris Sharon Verwaay-Reuling terug.
Helaas moest november worden geannuleerd en ook de Adida kerstavond kon niet doorgaan door het coronavirus.
Het bestuur van Adida heeft een programma voor het nieuwe jaar in elkaar gezet en zodra het kan zullen de leden een uitnodiging krijgen en zullen de activiteiten opgestart worden.
Voor het komende jaar staan op de planning: een jubileumavond (tien jaar Adida), een gezellige bingo, creatief met bloem en beleving, ontspanningsavond met Duo Nootmuskaat, all inclusief reisje en een fietstocht, befaamde modeshow, informatieve avond met Stichting Ambulance Wens, de grote Sinterklaas Avond en het jaar wordt afgesloten met de kerstavond.
De jaarlijkse contributie bedraagt maar 25 euro en de avonden zijn bij Jan & Jan in Didam. Er zijn zo'n tien activiteiten per jaar, op de maandagavond om 19.45 uur. Met uitzondering van de fietstocht en het reisje: deze zijn overdag en zijn gepland op dinsdag.
"Wilt u een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen en kijken of het lidmaatschap ook iets voor u is; meldt u zich dan bij het bestuur van Adida." Dit kan via actievedidamsedames@gmail.com of via de voorzitter 0316-225625.


www.actievedi-damsedames.nl