Mooie bedragen voor verenigingen en stichtingen. Foto: Pixabay
Mooie bedragen voor verenigingen en stichtingen. Foto: Pixabay Pixabay

Bijdrage van Rabobank Coöperatiefonds

STOKKUM/'S-HEERENBERG - Het Coöperatiefonds van Rabobank Graafschap richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het vierde kwartaal van dit jaar is een bijdrage van 36.199 euro toegezegd aan dertien projecten in Zelhem, ’s-Heerenberg, Varsseveld, Varsselder, Doetinchem, Wehl, Nieuw-Wehl, Netterden, Stokkum en Dinxperlo.

Elk kwartaal bespreekt de commissie Coöperatiefonds de binnengekomen aanvragen. Deze commissie bestaat uit ledenraadsleden, een lid van de RvC en de directeur.
Tijdens de vergadering van december heeft de commissie binnengekomen aanvragen besproken, waarvan dertien aanvragen zijn goedgekeurd.

Verenigingen
De verenigingen en stichtingen die een bijdrage ontvangen zijn: Stichting de Boelekeerl, Stichting StadsTV Bergh, Stichting Varsseveld Run, Voetbalvereniging G.W.V.V., Basisschool ’t Prisma, Stichting Wat Een Heerlijk Land, Muziekvereniging Concordia, Stichting Parentshouse Wehl e.o., Stichting Stokkums Belang, Wehlse Tennisvereniging, Stichting Sport en Recreatie Wehl, Stichting voor Maatschappelijk Welzijn Dinxperlo, Schutterij De Eendracht.

Project laten groeien
"We zijn altijd op zoek naar projecten en initiatieven waarmee we samen werken aan een betere leefomgeving. Voldoet jouw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen via de website." De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van het Coöperatiefonds beoordeeld.


www.rabobank.nl/graafschap