Spellencarrousel bij Jongerenwerk

MONTFERLAND - Jongeren die wonen in Zeddam of Loil en een vaste hand hebben voor Jengamaster, dan wel supersnel zijn met Vlotte Geesten, opgelet! 

"Daag je vrienden uit om mee te doen aan de spellencarrousel op 3 februari om 14.30 uur", meldt Jongerenwerk Montferland. "Er zijn meerdere super leuke spellen aanwezig tijdens deze middag."
Jachtseizoen blijft een populaire activiteit. Zorg jij dat je uit handen van de andere teams blijft? Doe mee op 17 februari in Zeddam en 23 februari in Loil. Start om 18.30 uur.
Je eigen unieke armband of ketting maken kan op 16 februari om 14.30 uur op Zolder van de Zomp in Loil. Leuk om iets voor jezelf te maken of voor een ander.

Valentijnsmaand
Kom Valentijnspakketjes maken voor je vriend, vriendin, je ouders of….. Je kunt heerlijke koekjes bakken, versieren én mooi verpakken en lieve Valentijnskaarten maken. Wil je dat je anoniem blijft? Dan brengen de jongerenwerkers je pakketje op 14 februari naar je geliefde.
Op 9 februari in Talentenhuis Finally ’s Heerenberg en op 11 februari in Talentenhuis D-Vision te Didam van 14.30 tot 17.30 uur zijn jongeren welkom.
Ben je zelf niet in de gelegenheid om een pakketje te maken, maar wil je wel graag iemand verrassen? Bestel dan een Valentijnspakketje.

Keukenhelden
Wist je dat je verschillende heerlijke dingen kan maken met Nutella en croissantjes? Op 9 februari om 14.30 uur kun je in de keuken van D-Vision Didam komen staan om de lekkerste gerechtjes te maken.