Black Top Symphony. Foto: Rene Moorman

Black Top Symphony. Foto: Rene Moorman

Partij Helder presenteert kandidatenlijst verkiezingen

MONTFERLAND - De nieuwe partij Helder, voortgekomen uit de fractie Rob Mos, heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. 

Het is een lijst met 25 personen uit de hele gemeente Montferland, met veel diversiteit, meldt lijsttrekker Rob Mos. "Van (horeca) ondernemers tot mensen die werkzaam zijn in de zorg. Van ervaren gemeenteraadsleden (die meer dan 20 jaar in de lokale politiek hebben gezeten) tot mensen die zelf zijn aangewezen op (WMO) hulp. Van zeer betrokken badmeesters die lange tijd in Zwembad de Hoevert werkzaam waren tot ervaren verkeersdeskundigen, en van mensen met jarenlange ervaring in de verschillende wijk- en dorpsraden  tot en met de jongere inwoner."
Na lijsttrekker Mos zijn de eerste namen op de lijst: Karin Straatsma-Mennings uit Nieuw-Dijk, Toon Schepers uit Greffelkamp, Inge Hultemans uit Didam, Jan Mentink uit Didam, John de Groot uit Beek, Eckhard Gramentz uit 's-Heerenberg, Ap de Swart uit Didam, Martijn Kobessen uit Azewijn en Pauline Redlich uit Kilder.