Blij met de nieuwe geluidsbox. Foto: PR
Blij met de nieuwe geluidsbox. Foto: PR PR

SV Margriet schaft nieuw materiaal aan dankzij loterij

Sport

DIDAM - Tijdens de Grote Clubactie 2021 hebben alle leden van SV Margriet enorm hun best gedaan om veel loten te verkopen. De opbrengst was maar liefst 5.556,48 euro. 

SV Margriet heeft dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie alle leden blij gemaakt.
De dansgroepen waren dringend toe aan een nieuwe goede muziekinstallatie. En het (heren)turntoestel ‘paard’ was al een tijdje kapot en niet meer te repareren. De dansgroepen kregen een multifunctionele JBL box die zowel tijdens de lessen als evenementen ingezet kan worden. De heren turners kunnen nu weer veilig hun oefening op het paard trainen en uitvoeren tijdens de wedstrijden.
Alle turners en turnsters kunnen zich nu nog beter te voorbereiden op de wedstrijden met de iPad die is aangeschaft. De iPad kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het filmen en hierna terugkijken van een turnoefening. Echt een aanvulling voor zowel de recreatieve als de selectiegroepen.

De opbrengst van de Grote Clubactie is goed besteed en komt zo ten goede aan al onze leden. SV Margriet wil daarom nogmaals alle loten kopers en verkopers bedanken!