Susanna Braun. Foto: PR

Susanna Braun. Foto: PR

Pianorecital van jonge pianiste in Huis Bergh

's-Heerenberg - Susanna Braun, winnaar van de tiende Internationale Pianowedstrijd voor Jonge Muzikanten (Enschede 2018), geeft op zaterdag 23 april om een concert in kasteel Huis Bergh. Het optreden begint om 20.00 uur.

Ze speelt die avond onder meer werken van Bach, Mozart, Chopin en Prokofiev. Kaarten kosten 23 euro, Vrienden betalen 19 euro en kinderen tot 13 jaar/CJP: 12 euro.
Susanna Braun werd op 7 juni 1999 in Den Haag geboren uit Zwitserse ouders en begon op 9-jarige leeftijd piano te leren bij privéleraar Danilo Manto in Milaan. Van september 2012 tot juni 2017 studeerde ze in Manchester aan de Chetham's School of Music bij Helen Krizos.
Verder volgde ze van september 2016 tot juni 2017 de ‘Schola Cantorum de Paris', klas van Maurizio Moretti, waar ze de Diplôme Superiore ontving met unanieme hoogste vermelding en felicitaties van de jury. Eind 2016 won ze verschillende beurzen aan prestigieuze Britse conservatoria. Ze gaf solorecitals in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Canada, Polen, Zwitserland, Nederland, Duitsland. Info: www.pianocompetition.com.

Susanna Braun. Foto: PR