Durf te ontmoeten

DIDAM/'S-HEERENBERG - Jong en oud is welkom tijdens speciale ontmoetingsmiddagen die de Stichting Welcom en Stichting Stadskamer organiseert. 

"Heb jij dat ook, moeite om sociale contacten aan te gaan? Vind jij het lastig om na lange tijd weer eens bij iemand op de koffie te gaan? Je bent niet de enige! Helaas heeft corona ervoor gezorgd dat mensen sociale contacten zijn verloren en vriendschappen zijn verwaterd", aldus de organisatie.
Tijdens twee inloopmomenten zijn belangstellenden welkom voor een kopje koffie of thee en iets lekkers. "Met de ontmoeting die je dan hebt kun je een start maken met het aangaan van nieuwe contacten en of activiteiten."
De open middagen zijn dinsdag 5 april in het Albertusgebouw Didam, van 13.30 tot 15.30 uur en donderdag 7 april in het Barghse Huus 's Heerenberg, van 13.30 - 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig, iedereen mag gewoon binnenlopen. Liever eerste een bezoekje bij je thuis, dat kan ook. Bel voor meer informatie: Sten Betlem (Welcom) 06-82065839 of Simone Pastoors (Stadskamer) 06-57403402.


Persbericht aanleveren

MONTFERLAND - Persberichten voor deze krant levert u het best aan via e-mail: redactie@montferlandjournaal.nl.. Ook foto's zijn welkom, van minimaal 500 kB en met de naam van de fotograaf. 

Let u op de deadline: vrijdag om 12.00 uur dient uw kopij bij ons binnen te zijn om in aanmerking te komen voor plaatsing in de week erop.