Rubiamorena. Foto: PR

Rubiamorena. Foto: PR

Zangduo Rubiamorena in
Natuurtheater

ZEDDAM -  Met het Zeddamse zangduo Rubiamorena wordt het wat de organisatie betreft in het Natuurtheater van Zeddam een feestje. Op vrijdag 20 mei vanaf 19.30 uur.

Rubiamorena besteedt veel aandacht aan het decor en aan een originele benadering en bijzondere arrangementen van bestaande songs. De vertellende verhaallijn zorgt voor een verbinding tussen de nummers. Een muzikale reis met een gitarist en een zangeres die nummers vertolken van hun inspiratiebronnen. De muziek laat zich het beste typeren als lichte dansbare popmuziek met latin invloeden, uitgevoerd door Christian (flamenco)gitarist en Sunniva Jager zangeres/verteller/contrabassist/percussionist.
Ze ontmoetten elkaar op een bruiloft op 11-11-2011, waar ze samen hun eerste nummers speelden. Zij komt uit de jazz-, soul- en pop-hoek, en zijn basis ligt in de oude rock en blues, maar hij raakte later betoverd en geïnspireerd door de verschillende virtuoze flamencostijlen. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, begonnen ze hun muzikale carrière samen op te bouwen, Al vijf jaar toeren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen jaar hun eerste muziekvideo, van het Engels-Franse nummer 'Jour d'Amour' opnamen. Het gebruik van de Franse taal naast het Engels is een eerbetoon aan de moeder van Sunniva, die overleed toen Sunniva 18 was. Momenteel rondt Rubiamorena onder leiding van producer George Konings de opnames voor de EP Rendez-Vous af in de Arnhemse Sound Vision Studio.

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Binnenkort in Natuurtheater Zeddam
12 juni 15.00 uur: Goed Volk, streektaalband. 8 juli 20.00 uur: Creepin’in, country, folk en blues. 21 augustus 15.00 uur: Belinda Kinnaer en Henry Welling. 11 september 15.00 uur: Irene van der Aart, cabaret.