Wisseltrofee inzet van de Grote Heitkamp-Pubquiz

‘s-HEERENBERG - ‘Wat is de eerste vraag die gezongen wordt in de Bohemian Rhapsody?’ Of: ‘Hoeveel is een barkie en een donnie samen?’ Het zijn vragen die zomaar kunnen opdoemen in de Grote Heitkamp-Pubquiz op zaterdagavond 21 mei in Kultuurhuus Heitkamp in ‘s-Heerenberg. 

De strijd om de wisseltrofee wordt een actieve quiz waarin je je kennis, je spel-talent en -inzicht kunt testen en benutten.
De deelnemers en het publiek kunnen zich laten verrassen door door de creatieve opgaven die presentator Bert Velthausz voorschotelt. Weet u welke betaalde voetbalclub het vaakst wisselde tussen ere- en eerste divisie? Hoe de attractie in de Efteling heet die gebaseerd is op de mascotte van het park? Of hoe Swiebertje altijd zijn koffie bij juffrouw Saartje bestelde? Kun je proeven met je neus?
Het kan allemaal voorbij komen in de Grote Heitkamp Pubquiz. Deelname aan de quiz is gratis en kan individueel maar ook met z'n tweeën of drieën. Aanmelden kan op info@kultuurhuusheitkamp.nl of zaterdagavond tot een kwartier voor aanvang van de quiz. De quiz begint om 20.00 uur. Meer informatie op kultuurhuusheitkamp.nl.