Expositie Consuelo Plaza Aranda

ZEDDAM - Consuelo Plaza Aranda exposeert bij Museum Galerie Rosmolen Universart op 25 en 26 juni en op 2 en 3 juli van 11.00 tot 17.00 uur. 

De galerie is te vinden aan de Bovendorpsstraat 21 in Zeddam.
Consuelo Plaza Aranda schildert met de furie van haar Spaanse afkomst, in kleur zo fel, in beeldtaal zo fantasierijk. Emoties als woede, liefde, verdriet, geweld en racisme zijn door haar geschilderd in de meest fantastisch gedeformeerde schepselen, mensen en dieren, en dat tezamen verbeeldt met allerlei abstracte tekens, decoratieve patronen en onbestemde figuurtjes.
Consuelo Plaza Aranda ontwikkelde zich tot een gevoelig beeldend kunstenaar; experimenteren gaat ze niet uit de weg. Haar creativiteit is het reorganiseren van zintuiglijke waarnemingen; daarvoor is techniek een middel in het zintuiglijk waargenomen slechts aanleiding.
Bij exposities in zowel Spanje, Nederland, Belgiƫ, Frankrijk ,Italiƫ, Portugal, Dubai, Duitsland en de Verenigde Staten zijn enkele werken genomineerd.
De laatste drie jaar is ze geselecteerd via Bubbleartprojects (galerie) en Goyart voor een tour te maken met haar kunstwerken internationaal.
Daarnaast zijn werken van Consuelo Plaza Aranda opgenomen in diverse collecties en aangekocht door particulieren.