De tweedaagse brocante- en kunstfair in Hummelo heeft naam verworven. Foto: Stichting Vive la France

De tweedaagse brocante- en kunstfair in Hummelo heeft naam verworven. Foto: Stichting Vive la France

Brocante- en kunstfair Vive la France

HUMMELO - Hummelo is klaar voor een achtste editie van Vive la France. Twee jaar lang moesten de bezoekers, deelnemers en inwoners de gezelligheid van de brocante- en kunstfair missen. Nu is alles in gereedheid om op zaterdag 9 en zondag 10 juli van 11.00 tot 18.00 uur weer duizenden bezoekers te ontvangen.

Standhouders voor de brocantemarkt komen uit binnen- en buitenland en zijn voorbereid op een druk weekeinde in Hummelo. In de wereld van de brocante-liefhebbers heeft de tweedaagse brocante- en kunstfair in Hummelo naam verworven als een kwalitatief hoogstaande antiek- en brocante-markt.

De kunstmarkt krijgt dit jaar door de samenwerking met Kunst4daagse Bronckhorst een extra impuls. De Hengelose kunstenares Liesbeth Romeijn schildert live muzikanten op groot doek. Het is een uitdaging die ze al eens eerder is aangegaan. “Eigenlijk zou ik dit in 2019 ook al doen maar toen kon het door ziekte niet doorgaan. Nu gaat het na twee corona jaren dan eindelijk gebeuren.”
Muziek, theater en ander entertainment én de streekmarkt vormen een onmisbaar onderdeel van het evenement.

Dat Vive la France ook onder muzikanten een gewild evenement is bewijzen Malène Lamarque en Michel Refutin. Ze komen uit de buurt van Parijs en brengen de gogette, muziek uit 19de-eeuws Frankrijk, tot leven. Dat deze ze in 2019 met veel succes. Ze hebben nu een ander optreden afgezegd om toch in Hummelo te kunnen spelen. De Hummelose horeca completeert met terrassen en Vive la France-aanbiedingen de Franse sfeer. Meer informatie en tickets op de site.


vive-la-france.nl