Smash zoekt spelers

'S-HEERENBERG - Volleybalvereniging Smash ’68-SCM uit ’s-Heerenberg zoekt spelers voor verschillende teams. 

"Bent u op zoek naar een leuke, sportieve en gezellige teamsport, voor uzelf of uw zoon of dochter? Kom dan eens kijken bij volleybal vereniging Smash ’68-SCM. Wij zijn op zoek naar spelers voor onze teams. Vanaf de leeftijd van 10 jaar kun je bij ons mee spelen. Wij trainen op maandagavond en donderdagavond in Sportcentrum Laco in ‘s-Heerenberg."
De jeugdteams spelen op het niveau C (tot 13 jaar) en niveau B (van 14 tot 16 jaar).
Niveau C speelt nog geen competitie maar heeft nu nog alleen trainingen. "Op termijn willen we met deze spelers ook aan de competitie van Nevobo mee gaan doen."
Niveau B heeft ook de trainingen door in week en deze spelen op zaterdag de wedstrijden in de competitie.
Het damesteam speelt op zaterdag in de 3e klasse competitie van Nevobo. De training is op de maandagavond.
Ook heeft de vereniging nog één (mix)recreantenteam dat momenteel traint en soms een toernooitje speelt. Dit is een groep volleyballers die het spelletje nog steeds serieus nemen, maar ook de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Bij dit team kan iedereen op zijn eigen niveau instromen bij het volleybal.
"Ons seizoen start weer in september. Heeft u interesse om met ons mee te spelen vanaf komend seizoen? Neem dan contact met ons op via secretariaatsmash68scm@live.nl. Competitie spelen is geen must, wil je gewoon alleen meetrainen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt altijd 3 keer gratis mee komen trainen."