LOKO’s ook bij Buddy’s Place en Obbink

DIDAM - Al meer dan 20 jaar is het lokosparen een begrip in Didam. De leden van de Vereniging LOKO Promotie zijn blij dat ook Buddy´s Place en Obbink gekozen hebben voor het spaarsysteem.

Er zijn nog steeds consumenten die geen lokopas hebben of de pas niet altijd gebruiken. Zonde, vinden de leden van de Vereniging LOKO Promotie. Want het is zo eenvoudig! Je spaart bij je boodschappen zonder dat je het merkt! En wil je niet altijd je pas bij je hebben, het werkt natuurlijk ook wanneer je de pas hebt opgeslagen op je telefoon.
Iedere Loko is geld waard Henrita Peters en Astrid Rozijn van de Vereniging LOKO Promotie zijn het erover eens: “Het LOKO-spaarsysteem is helemaal van deze tijd. Een elektronische pas, een groot aantal winkels waar gespaard kan worden en eenvoudig sparen voor voordeel zonder dat je het merkt!” Henrita lacht: “Met loko’s spaar je niet voor een korting of voor bepaalde producten. Nee, iedere lokopunt is gewoon 0,02 eurocent waard! Wanneer je spaart tot er 500 loko’s op je pas staan kun je hiervoor 10 euro korting krijgen!” Astrid vult aan: “Het is eigenlijk gewoon een elektronische portemonnee.”
De LOKO-spaarpas is te verkrijgen in alle winkels waar je loko's kunt sparen maar ook op het servicepunt bij Peters St. Janshof aan de Kerkstraat. Daarnaast bestaat natuurlijk de LOKO-cadeaubon. Deze bon spaar je bij elkaar met LOKO's maar is ook te koop en te besteden bij alle winkels waar je loko's kunt sparen.


www.lokobon.nl