De Meiden van Toen. Foto: Jessica de Vries
De Meiden van Toen. Foto: Jessica de Vries Jessica de Vries

De Meiden van Toen: drie vrouwen met elk een verhaal

Ulft - Op 14 oktober spelen de Meiden van TOEN hun voorstelling ‘Leven nu!’ in het DRU Theater. De Meiden van TOEN zijn drie vrouwen, ieder met een eigen verhaal. Met hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Bijzondere situaties waarbij je denkt: “Hoe de hell ben ik hierin verzeild geraakt?” Maar belangrijker: “Hoe kom ik er weer uit?”

In ‘Leven nu!' nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu. En die vrouwen van nu, dat zijn wij! Althans, we doen ons best… Je bent zelfverzekerder dan ooit, dichterbij je goal en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse thirty-flirty-worthy-wonder bee zoem je je leven tegemoet. Het leven begint pas als je dertig bent, toch?
We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. We hebben dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. Leven in het nu. Dit allemaal onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op Instagram.
Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good voorstelling die je niet wilt missen!
De voorstelling begint om 20:00 uur in de Rabobankzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt.