Navarone. Foto: Bibian Bingen
Navarone. Foto: Bibian Bingen

Navarone met clubtour op het DRU Poppodium

ULFT - Classic, Progressive, Grunge, Alternative, Stoner… De Nijmeegse rockband Navarone draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave! Groots gemaakt en groots gebracht. Rock van kaliber dus.

Alsof het speciaal bedoeld is voor stadions en uitgestrekte festivalweides. Voeg daaraan toe een zanger waar zelfs Robert Plant voor zou buigen, combineer het met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands beste, meest veelzijdige en meest gewaardeerde rockbands.

Navarone heeft reeds 4 studio albums, een live DVD en een EP op zak, verzilverde tijdens de pandemie hun groeiende succes met een deal bij Sony Music en trad onlangs naar buiten treden met een nieuwe single.

Met de spot op Pinkpop deze zomer pakte Navarone goed door na hun succesvolle jaar van 2019 met twee volledig uitverkochte clubtours, twee Ziggo Dome shows met Anouk en een support voor Bon Jovi in het Nijmeegse Goffertpark. Het lijkt er dan ook op dat heel Nederland inmiddels massaal gevallen is voor deze charmante rockers en dat de band niets meer in de weg staat om zich de komende jaren stevig te nestelen bij de elite van de Nederlandse rockmuziek.

Informatie
De clubtour van Navarone doet op zaterdag 15 oktober het poppodium van DRU Industriepark aan. Het is de enige show in Gelderland. Het concert begint om 20.30 uur in het DRU poppodium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt / VVV op het DRU Industriepark.


www.dru-industriepark.nl