Archieffoto van een eerdere knutselmiddag. Foto: PR
Archieffoto van een eerdere knutselmiddag. Foto: PR Foto PR

Knutselmiddag bij Schutterij St. Martinus

DIDAM - Na het succes van vorig jaar komt er weer een gezellige knutselmiddag bij Schutterij Sint Martinus in Didam. Op zaterdagmiddag 5 november zijn kinderen tot en met 12 jaar welkom om bij verenigingsgebouw ‘Ons Eigen Ding’ een feestelijke lampion te maken. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. 

Een week later, op zaterdag 12 november, is de jaarlijkse lampionnenoptocht en viert de schutterij het Sint Martinusfeest. Om 16.00 uur wordt de vlag gehesen en vertrekt men met de hele schutterij naar de kerk. 

Natuurlijk zijn de kinderen van harte welkom om met hun zelfgemaakte lampion mee te lopen. In de kerk worden de mooiste lampionnen uitgekozen en maken de kinderen kans op mooie prijzen!

Op de terugweg trekt de stoet door een feestelijk verlicht Greffelkamp terug naar ‘Ons Eigen Ding'. Daar krijgen alle kinderen een leuke verrassing.

Opgeven voor de knutselmiddag kan tot en met 2 november via: lampionnenoptochtgreffelkamp@gmail.com. De entree bedraagt 2,50 euro als bijdrage voor de knutselattributen.

Is uw kind allergisch of zijn er bijzonderheden? Geef het alvast door via de mail, dan houdt de organisatie daar rekening mee.