Het cadeauboek van Yvonne Keuls.

Het cadeauboek van Yvonne Keuls.

Foto: PR

Boek cadeau van bibliotheek

MONTFERLAND - In november leest heel Nederland hetzelfde boek tijdens Nederland Leest. Dit jaar krijgen leden én bezoekers van Bibliotheek Montferland het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls.

Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging van het gezin in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. Een verhaal over een bijzonder verleden en ouder worden.

Lezers kunnen eind november aanschuiven bij de open leesclubs over Mevrouw mijn moeder. Leescluborganisatie Senia bespreekt het boek op woensdag 23 november vanaf 14:00 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg en op donderdag 24 november vanaf 14:00 uur in Bibliotheek Didam. De leesclub is gratis en iedereen kan meedoen. Aanmelden kan in de bibliotheek, telefonisch via 0316-221184 of via het inschrijfformulier op de website van de bibliotheek. Deelnemers die zich aanmelden in Bibliotheek Didam of Bibliotheek ’s-Heerenberg krijgen een goodiebag cadeau.

Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Dit jaar is het thema van Nederland Leest Oud worden, jong blijven: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal?

Kijk voor meer informatie op: 


bibliotheekmontferland.nl