Sint komt per oldtimer naar Braamt. Foto: PR
Sint komt per oldtimer naar Braamt. Foto: PR

Intocht Sint bij Land van Jan Klaassen

Intocht Sint bij Land van Jan Klaassen

BRAAMT - Vorig jaar vond de Intocht van Sinterklaas voor het eerst plaats in Het Land van Jan Klaassen. Omdat er toen zoveel blije kinderen waren, heeft Sinterklaas er met zijn pieten voor gekozen om dit jaar weer aan te komen in het kinderpretpark. Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas op ludieke wijze binnen in een optocht van oldtimers en zijn pakjespieten.

Jan Klaassen verheugt zich op de komst van de goedheiligman en is druk bezig met de voorbereidingen van een groot kinderfeest.
Om 10.00 uur gaat Het Land van Jan Klaassen in Braamt open. Sinterklaas heeft vrienden over de hele wereld en dat is te zien tijdens de optocht.
Alle kleuren van de regenboog zijn aanwezig met bruine, gele, zwarte, groene, roze en blauwe pakjespieten.

Meelopen
Kinderen kunnen zich vooraf aanmelden om mee te lopen in de optocht. Dan lopen zij samen met de pakjespieten mee om Sinterklaas te verwelkomen.
De optocht begint om 11.00 uur op de parkeerplaats van het kinderpretpark. Naast de oldtimers staat er ook een acht meter lange Amerikaanse vrachtwagen, die is omgetoverd tot party-truck.
Daar staat de discopiet om Sinterklaas te onthalen en samen met de kinderen te dansen en te springen.

Avonturen
Natuurlijk is de binnen- en buitenspeeltuin open en beleeft Sinterklaas samen met de kinderen in het poppentheater de spannende en vrolijke avonturen van Jan Klaassen en Katrijn. 

Meet & greet
Na afloop van de poppenkast vindt er een meet & greet plaats met Sinterklaas en de discopiet.
Het Land van Jan Klaassen is te vinden aan de Gildeweg 6 in Braamt.


www.janklaassen.nl