Voeten scannen bij Böhmer in Terborg

TERBORG - Lopen en staan zijn dingen die we elke dag moeten doen. Voor wie pijnlijke voeten heeft door bepaalde voetklachten kan dit erg vervelend zijn, vooral tijdens het lopen. Hierbij kunnen comfortzolen gelukkig hulp bieden. Ze ontlasten de voeten, geven meer comfort in de schoen en zorgen voor optimale demping op de plekken waar dat nodig is.

wordt er gedacht dat comfortzolen alleen maar gemaakt zijn voor mensen met ernstige voetklachten of voor mensen waarbij de voeten een hele verkeerde houding hebben. Natuurlijk zijn zooltjes voor deze mensen een geweldig hulpmiddel, maar ook als er geen klachten zijn kan men baat hebben bij zolen. Er zijn namelijk verschillende modellen die steun bieden, zorgen voor meer grip in schoenen en zorgen voor beter demping.
Sinds januari 2022 staat bij Böhmer Schoenen & Reparaties in Terborg een gloednieuwe 3D voetscanner van Aetrex genaamd Albert2™. Dit is de nieuwste 3D-voetscanner en biedt de meest uitgebreide, accurate en gepersonaliseerde voetscan technologie van dit moment. In minder dan 30 seconden registreert de Aetrex voetscanner unieke informatie over uw voeten zoals o.a. de juiste lengtemaat, wreefhoogte en breedte van uw voet. Daarnaast registreert de scanner met meer dan 5000 druksensoren de drukverdeling onder uw voet. Deze informatie wordt vastgelegd in een persoonlijk voetenpaspoort. Door het gebruik van 4 dieptecamera's en deze 5000 sensoren word elk detail van de voet vastgelegd en kan door middel van deze informatie een juist advies in schoenen en de juiste maat gegeven worden maar ook een advies voor de juiste Aetrex comfortzolen.
Gelukkig hebben zooltjes het suffige en ouderwets imago allang van zich afgeschud. Zoals de naam al zegt zorgen deze zooltjes voor extra comfort tijdens het lopen, sporten en wandelen. Vooral bij voetklachten is dit extra stuk comfort meer dan welkom. Comfortzolen kunnen echter ook helpen bij andere lichamelijke klachten zoals pijn in de rug, knieën of de heupen. De diverse modellen zijn goed te gebruiken bij verschillende lichamelijke klachten, maar ook om klachten te voorkomen zijn deze zooltjes een echte aanrader.
De Aetrex comfortzolen die naar aanleiding van de 3D scan worden geadviseerd bieden optimale ondersteuning en demping, terwijl ze comfortabel in de meeste schoenmodellen passen. Deze innovatieve inlegzolen hebben een zachte memoryfoam laag en een antibacteriële toplaag om de voeten comfortabel, gezond en schoon te houden. Aetrex strategisch geplaatste Lynco® voetbed helpt om balans te houden en het lichaam uit te lijnen om zo algemene voetaandoeningen te voorkomen.
Als extra service word de gemaakte scan naar uw persoonlijke email adres verzonden zodat u na het maken van de scan op elk moment van de dag beschikt over deze gegevens. Besluit u op een gegeven moment voor een nieuw paar schoenen of zooltjes wederom naar Böhmer Schoenen & Reparaties te gaan, dan kunt u door een nieuwe voetscan te maken, deze ook gemakkelijk vergelijken met de eerder gemaakte scan. Op deze manier kunnen de specialisten bij Böhmer Schoenen & Reparaties het juiste advies geven. Voor het maken van een vrijblijvende 3D voetscan afspraak op 10 of 11 november kunt u mailen of bellen naar: info@bohmerschoenen.nl 0315-324969. Maak tevens kans het aankoopbedrag van de zolen terug te krijgen.