Luc Verheij (l) , Erik Hagelstein en Joop Wallerbosch (r). Foto: PR

Luc Verheij (l) , Erik Hagelstein en Joop Wallerbosch (r). Foto: PR

Foto: PR

Hagelstein & Friends geven
concert in Streeckgenoot

DOETINCHEM - De Achterhoekse zanger Erik Hagelstein treedt zaterdagavond samen met gitaristen Luc Verheij en Joop Wallerbosch op in evenementencafé Streeckgenoot aan de Spinbaan in Doetinchem. 

Het concert is vanwege de Dag van de Achterhoekse Popmuziek gratis toegankelijk. Erik is bepaald geen onbekende in de Achterhoek. De zanger met zijn karakteristieke gruizige strot komt samen met gitaristen Luc Verheij en Joop Wallerbosch naar Streeckgenoot voor een semi-akoestische set vol nostalgie en pareltjes uit het verleden. 

The Voice
Doetinchemmer Hagelstein, finalist in The Voice Senior 2021, speelde met beide vrienden in verschillende bands, maar bracht ze eind 2014 samen in de door hem opgerichte Cry me a Riverband. Het bleef niet bij The Life of a Man, een theatershow over werk en leven van Cocker. De drie traden ook op als trio. Met mooie popliedjes, deels geschreven door de Zeddamse gitaardocent en virtuoos Wallerbosch. 

Informatie
Het concert van Erik & Friends op 19 november begint om 20 uur. Het concert is gratis te bezoeken, een vrijwillige bijdrage is welkom.


www.hetnieuwedijkhuis.nl