Heidi Nusselder. Foto: PR
Heidi Nusselder. Foto: PR PR

Alzheimer Trefpunt over dementie en feestdagen

LICHTENVOORDE - Op woensdag 23 november opent het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde weer haar deuren. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: ‘dementie en de feestdagen’. Tijdens het laatste Alzheimer Trefpunt van dit jaar staat een kerstborrel gepland. Daarnaast vertelt gastspreker Heidi Nusselder over ‘feestdagen en dementie’.

De bijeenkomst is in Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde (ingang aan zijde Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3) van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig.
Kerstmis en de jaarwisseling zijn traditiegetrouw dagen die we graag samen met vrienden en familie vieren. Maar voor veel familieleden en mensen met dementie zijn de feestdagen een stressvolle tijd. Heidi geeft enkele tips om de feestdagen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Thuisblijven of samen vieren?
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland houdt maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland..