1971 Muziekvereniging D.E.S. Nieuw-Dijk (Uit eigen archief, fotograaf niet bekend)

1971 Muziekvereniging D.E.S. Nieuw-Dijk (Uit eigen archief, fotograaf niet bekend)

Veel aanmeldingen voor Reünie-orkest D.E.S.

NIEUW-DIJK - Vanwege het 100-jarig bestaan houdt muziekvereniging D.E.S. een reünieconcert op zondagmiddag 27 november in zaal Steak’m in Nieuw-Dijk. Het concert begint om 14.00 uur. 

Publiek is hierbij van harte welkom, in het bijzonder de oud-leden van de fanfare en de slagwerkgroep. Na het concert is er gelegenheid samen herinneringen op te halen en foto’s te bekijken.

Om het reünie-orkest vorm te geven, richtte de Diekse muziekvereniging een commissie op: Erik Amting, Theo Berendsen, William Boerstal, Cor en Michelle Bolck, Frans Groenen, Berna Rosmulder en Jolanda Tiemessen benaderden afgelopen zomer zoveel mogelijk oud-leden met de vraag om ook een deel van het concert mee te spelen.

De animo onder de oud-leden bleek zeer groot: meer dan twintig oud-muzikanten meldden zich om mee te spelen bij de 100-jarige fanfare. Ook bij de slagwerkgroep, die is opgericht in 2011, is er versterking van 10 oud-leden. Met veel plezier wordt er wekelijks op maandagavond in zaal Steak’m gerepeteerd voor het bijzondere optreden op zondagmiddag 27 november.        

Muziekvereniging D.E.S. hoopt veel publiek te begroeten. U bent van harte welkom.