Informatieve bijeenkomst voor senioren in de Averhof in Beek.

BEEK - Welcom organiseert een informatieve bijeenkomst voor senioren met als thema “rouw, wat doet dat met mij en mijn omgeving” en “bewegen als Medicijn”. 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Judith Nijland van Rondom ziek zijn, rouw en verlies uit Beek die haar eigen praktijk heeft hierin. Marianne Bouwman zal meer vertellen over haar beweegprogramma “bewegen als medicijn”. Zij heeft verschillende beweeggroepen voor ouderen die zij begeleidt met bewegen. Ook zullen de seniorenconsulenten van Welcom aanwezig zijn voor al uw vragen.
Deze gratis toegankelijke bijeenkomst wordt gehouden in de Averhof, P. Gerritsenstraat 5, 7037 BJ in Beek. De bijeenkomst begint om 14:30 uur, zaal is om 14:00 open en duurt tot 16:00 uur.
Ook wanneer u nog geen senior bent, maar wel belangstelling hebt, bent u van harte welkom!
Aanmelden kan tot en met maandag 21 november telefonisch via de Welzijnslijn, 0316-292828 of via een van beide seniorenconsulenten, Annelies Vruwink, a.vruwink@welcommail.nl of Chantal Hoesté- Kuipers, c.kuipers@welcommail.nl . Of kijk voor meer informatie op de website van Welcom: www.iedereenwelcom.nl