Een jaar lang modefeest bij Dukson

ZEVENAAR - De tijd vliegt voorbij. Dukson, kleur in mode, bestaat 40 jaar! Chapeau!  “Dat willen wij graag een jaar lang samen met onze klanten vieren”, aldus het trotse ondernemerspaar Rens en Janny Willemsen. Dukson heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een complete modewinkel. Een ruim opgezet dames- en heren kledingassortiment van pantalon tot jurk en overhemden tot fraaie shirts. Maar ook een uitgebreid assortiment bedrijfskleding.

Jubileumzegels
Vanaf nu kunt u een jaar lang de speciale kortingszegels sparen, die ook op elk gewenst moment van het jubileumjaar inwisselbaar zijn. Een doorlopend jubileumjaar met prachtige modeproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Dus blijf even plakken bij Dukson. Natuurlijk gaan wij ook door met mooie kledingacties. Zeker voor de feestdagen zijn er weer prachtige collecties te bewonderen in onze winkel. Neem daarom gerust uw familie, vrienden of buren mee. U parkeert gratis voor de deur en wij zetten voor u een kopje koffie terwijl u door de ruim opgezette winkel struint. Onze papegaai wijst u de weg! En zoals altijd kunt u bij Dukson genieten van kleurrijke mode, gratis parkeren op het ruime parkeerterrein voor de winkeldeur en is er een gratis kopje koffie met iets lekkers en kan er even gerelaxt worden aan de leestafel!

Graag tot ziens bij Dukson, Hengelder 21 in Zevenaar. Mode voor elke portemonnee! Ook een vertrouwd adres voor vele Dukson-klanten. Wij begroeten u graag in onze winkel; geopend van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur. Een voorproefje van alle merken is te vinden op: 


www.dukson.nl