Beweegroute bij Laco sportcentrum ’s-Heerenberg

'S-HEERENBERG - Op dinsdag 29 november is er een door Laco sportcentrum ’s-Heerenberg georganiseerde beweegroute voor alle 50+ers. 

Dit is een mooie wandeltocht en het ideale moment om gezellig en sportief bezig te zijn en geschikt voor mannen en vrouwen die nog goed te been zijn. Deze activiteit gebeurd onder begeleiding van een ervaren buurtsportcoach.

Tijdens deze wandeltocht door de heerlijke natuur worden onderweg leuke oefeningen gedaan, gebaseerd op kracht, lenigheid en balans. De tocht duurt zo’n 75 minuten. Wandelen is een actieve en laagdrempelige manier om het lichaam te trainen. het uithoudingsvermogen wordt verbeterd en het versterkt daarbij ook nog eens de spieren in het onderlichaam en de romp. Door de oefeningen onderweg is het een veelzijdige activiteit waarbij men met veel voldoening weer naar huis kan gaan.

Aanmelden en meer informatie over de beweegroute
De activiteit gaat van start op dinsdag 29 november om 13:00 uur bij Laco Sportcentrum 's-Heerenberg.

Het is verstandig om makkelijk zittende kleding te dragen en goede wandelschoenen. Denk aan passende kleding bij de weersomstandigheden. De route is ongeveer vijf kilometer lang.

Opgeven kan door te bellen naar: 0314-661660 of een mail te sturen naar: k.rissewijck@laco.eu en vermeld daarin naam, telefoonnummer en mailadres. 

Voor deelname moet men eenmalig 2,50 euro betalen per pin bij de receptie.