Klein of groot, iedereen wilde met de pieten op de foto. Foto: Marlous Velthausz

Klein of groot, iedereen wilde met de pieten op de foto. Foto: Marlous Velthausz

Marlous Velthausz

Sinterklaas ontvangt in een weekend 2400 bezoekers

'SHEERENBERG -  – Het afgelopen weekend kan niet meer stuk voor de kinderen die bij de Sint met zijn pieten op het kasteel Huis Bergh zijn geweest. Sinterklaas en ruim dertig pieten logeerden in het kasteel en alle kinderen mochten komen kijken.

door Marlous Velthausz

Het paard Ozosnel stond in de wei bij de gracht en in en rond het kasteel waren diverse activiteiten zoals dansen met de pieten in de discokamer en pepernoten bakken met een echte bakpiet. Vanaf tien uur gingen de poorten van het kasteel open en stroomden de kinderen vergezeld van vaders, moeders, opa's en oma's naar binnen. Kinderen konden samen met de pieten op het bed van Sinterklaas liggen of springen, in zijn werkkamer kijken, pakjes inpakken, een daken parcours afleggen, op de foto gaan of een kijkje nemen in de pietenschool. Ook werden de kinderen in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de Sint of ze hadden zelfs een tekening voor hem meegebracht. Er werden foto's gemaakt die online terug te kijken zijn via de website welkombijdesint.nl 

Kinderen die er geweest zijn hebben een onvergetelijk Sinterklaasfeest gehad. Wil je dit ook nog beleven? Ga dan naar de website welkombijdesint.nl, want er zijn nog kaarten voor het aankomende weekend van 26 en 27 november verkrijgbaar. Ook aan de poort worden nog kaarten verkocht, mits beschikbaar.

Foto's bekijken kan op:


www.welkombijdesint.nl