Donateursactie voor kerstster Zeddam

ZEDDAM - Elk jaar schijnt de kerstster bij Het Zandgat in Zeddam. Een prachtige traditie, die van veraf te zien is. Vrijwilligers zijn uren in de weer om deze traditie sprankelend te houden.De kerstster wordt zaterdagavond 10 december om 19.30 uur ontstoken. Voor eenieder toegankelijk met een hapje en een drankje. Kerstster Zeddam ondersteunt Fietsmaatjes Montferland.

Om dit in stand te houden, is de organisatie op zoek naar donateurs voor de kerstster. Men bepaalt zelf wat de eenmalige bijdrage wordt voor dit jaar. 

Bijdragen kan contant of per bank. IBAN: NL62 RABO 03746 57947 T.n.v.: Sint Oswaldusgilde O.v.v. Donateur Kerstster Zeddam. Wie een factuur wil hebben van de donatie kan mailen naar: kerststerzeddam@hotmail.com

Met de donatie ondersteunt men nóg een prachtig initiatief. Een kwart deel van de ontvangen donaties gaat naar FietsmaatjesMontferland. Zij zijn bezig met de aanschaf van een duofiets voor de Zeddamse gemeenschap. Deze duofiets wordt gestald bij Hotel Restaurant Ruimzicht en staat ter beschikking aan inwoners van Zeddam en Braamt.

Informatie over dit initiatief kunt u rustig nalezen op onderstaande website. 


www.fietsmaatjes-montferland.nl