Kerst met ‘t Ni-je Geluud en Jongerenkoor Dieren

'S-HEERENBERG - Op zaterdag 17 december 2022 slaan de koren ’t Ni-je Geluud uit Braamt en het Jongerenkoor Dieren uit Dieren de handen ineen om iedereen alvast in de kerstsfeer te brengen. Beiden koren hebben een heel divers repertoire maar werken voor de eerste keer samen. 

't Ni-je Geluud
Koor ’t Ni-je Geluud uit Braamt bestaat in januari 2023 30 jaar. Het koor bestaat uit 20 leden, waarvan diverse leden van nu al bijna 30 jaar lid zijn. Het unieke van ’t Ni-je Geluud is dat ze een 5 koppig combo hebben: gitaar, drums, klarinet, dwarsfluit en keyboard. Al velen jaren is Rob Baas de trouwe, enthousiaste dirigent en brengt hij met het koor een divers repertoire. Nederlands, Engels, Afrikaans, Achterhoeks, pop, licht klassiek, a-capella: te divers om ze allemaal te noemen.

Jongerenkoor Dieren 
Het leukste jongerenkoor uit de regio komt uit Dieren. Een plek voor gezelligheid, activiteiten en bovenal zingen. Swingende kerkmuziek die speciaal voor jongeren geschreven is, maar ook muziek uit musicals, films en het popgenre. Het koor bestaat uit jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 35 jaar, welke onderverdeeld zijn in bassen, tenoren, alten en sopranen. Jongerenkoor Dieren wordt begeleid door een combo, momenteel bestaande uit een pianist en een drummer.

Zaterdag 17 december 2022 komen beiden koren samen in het Barghse Huus te ’s-Heerenberg voor een schitterend kerstconcert. Wees allemaal welkom om 20.00 uur. Kaarten kosten tien euro per persoon en zijn te bestellen via 0316-223520 of: 


iedereenwelcom.nl/film-theater