Ulfts mannenkoor in kerstsfeer. Foto: PR

Ulfts mannenkoor in kerstsfeer. Foto: PR

Eindelijk weer kerstmuziek in de kerk

Kerstconcert Ulfts Mannenkoor, Harmonie Ulft en sopraan Irene Hoogveld

DIDAM - Het heeft even geduurd, maar eindelijk kan het Ulfts Mannenkoor dan haar langverwachte kerstconcertenreeks doen. Dinsdag 13 december treedt het koor op, samen met Harmonie Ulft en sopraan Irene Hoogveld in de Mariakerk in Didam. Een concert dat eigenlijk gepland stond voor 2020, maar dat om bekende redenen dus twee keer niet kon doorgaan.

Dát is ook wat zangers en muzikanten het liefst doen; samen optreden voor een enthousiast publiek. Duidelijk is dat het een heel bijzonder concert wordt. Het koor, de solisten en het orkest staan samen garant voor een geweldige concertavond. De samenwerking tussen het mannenkoor, orkest en soliste komt niet uit de lucht vallen. Deze combinatie heeft vaker samen opgetreden. Dat bleek telkens hele mooie uitvoeringen op te leveren. Zodoende heeft het Ulfts Mannenkoor voor dit kerstconcert weer toenadering gezocht.

Op het programma staan natuurlijk bekende kerstliederen, maar ook speciaal voor deze gelegenheid voor koor, solist en koor gearrangeerde stukken van o.a. Karl Jenkins, een bekende naam in de koor -en orkestwereld. Het Ulfts Mannenkoor staat onder leiding van Christo Guenov en voor Harmonie Ulft staat Jos Jansen.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Frank en Bram Gesthuizen van horecaonderneming Jan & Jan en Vincent van Vuuren van de Mariakerk.

De kerk is open vanaf 19 uur en het concert begint om 19.30 uur. Tickets kosten 12,50 euro en kunnen online gekocht worden via www.ulftsmannenkoor.nl of contant bij de Mariakerk voorafgaand aan het concert.


www.ulftsmannenkoor.nl