De drumfanfare tijdens het jubileumconcert 8 mei 2022
De drumfanfare tijdens het jubileumconcert 8 mei 2022 Drumfanfare St. Martinus Greffelkamp

Eindejaarsconcert sluit jubileumjaar Drumfanfare St. Martinus af

DIDAM/GREFFELKAMP - Het 75 jarig jubileumjaar van drumfanfare St. Martinus Greffelkamp loopt ten einde. De drumfanfare heeft een mooi jaar achter zich.

Trots
In het weekend van 7 en 8 mei jl. was er een prachtig Doorgedraaid tentfeest en een enthousiast jubileumconcert in de tent. Tijdens het jubileumconcert werd de net, als voorzitter afgetreden,  Dorothé de Reus benoemd tot erelid. Een titel die haar toekomt na haar jarenlange inzet als bestuurslid, voorzitter, muziekdocent en muzikant. 

Alle muzikanten en leden werden dit weekend ook in het zonnetje gezet en kregen, tijdens een heerlijke lunch, een jubileumspeld uitgereikt. Trots prijkt deze nu op het uniform van de muzikanten.

Jubileummagazine
Het uitgebrachte jubileummagazine is enthousiast ontvangen in de buurtschap van Greffelkamp. Deze is ook digitaal nog in te zien op de website van de vereniging: www.drumfanfarestmartinus.nl

Eindejaarsconcert
Graag nodigen de muzikanten u van harte uit op zaterdagavond 17 december a.s. De drumfanfare sluit dan graag met u dit fijne jaar af met het concert waarin zij o.l.v. Dirigent Simon Kleinjan een potpourri van muziek ten gehore brengen. Het concert in het Greffelkamps clublokaal ‘Ons Eigen Ding' Manhorstweg 3a, begint om 20 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.