Carnavalsfeest in het clubgebouw. Foto: Marlous Velthausz
Carnavalsfeest in het clubgebouw. Foto: Marlous Velthausz

Bonte carnavalsavond bij sociëteit De Vriendschap

Algemeen

‘SHEERENBERG - De evenementencommissie van vereniging sociëteit De Vriendschap heeft al een heel programma gemaakt onder het motto “Wi-j gaon d’r veur”. Op zaterdag 21 januari wordt van start gegaan met een bonte carnavalsavond met bezoek van prins Ilja de 1ste en zijn gevolg van Waskupenstad. Dit is alvast een aanloop naar het aankomende grote carnavalsfestijn.

door Marlous Velthausz

Bij veel mensen van sociëteit De Vriendschap begint het te kriebelen om weer eens een ouderwetse carnavalsavond te gaan beleven. De evenementencommissie heeft een fantastisch carnavalsprogramma in elkaar kunnen zetten met verrassende buuts, muziek, zang en dans.

Er wordt gevraagd aan haar leden en niet-leden om in carnavalstenue te komen. Voor de mensen die het mooist verkleed zijn of in grappige creaties rondlopen zijn prijzen te winnen, voor zowel eenling, paar of groep. Ook wordt er een carnavalsquiz gehouden. Er is dus een verrassend en interactief programma samengesteld.

Iedereen is van harte uitgenodigd en kaarten hiervoor zijn nog verkrijgbaar aan de bar van het clubgebouw aan de Montferlandsestraat of via evenementen.societeit@outlook.com of per telefoon 06-23921767.

Voor leden is de toegangsprijs €7,50 en voor niet-leden €10,00 inclusief een borrelhapje. De avond begint om 11 minuten voor acht (19.49 uur) en het clubgebouw is open vanaf 19.30 uur.