Opnames van Sandra Korte die aan het vilten is. Foto: PR

Opnames van Sandra Korte die aan het vilten is. Foto: PR

De passie voor wol bij Loil TV

LOIL - Ook dit jaar begint het team van Loil TV weer met frisse moed aan het maken van nieuwe uitzendingen van Loil TV. Inmiddels is men toe aan uitzending nummer vijftien. De groep vrijwilligers blijft enthousiast om de kijkers mee te nemen naar onderwerpen en inwoners uit het dorp.

De eerstvolgende uitzendign is op zondag 29 januari 2023 te zien op Regio 8. Zoals men inmiddels gewend is zendt Loil TV op zondagmiddag tussen 14.00 en 20.00 uur uit, via het kanaal van Regio 8. Ieder uur wordt de uitzending herhaald.

De volgende onderwerpen komen in de nieuwe uitzending aan bod. Er wordt een kijkje genomen achter de schermen bij het maken van de Kontaktraad en er is een inkijkje bij de sv Loil Volleybal. Ook de passie die Sandra Korte heeft voor wol, komt aan bod.

Wie de vorige uitzending van november 2022 gemist heeft kan deze terugkijken op youtube/regio8/loilTV aflevering 14. De onderwerpen die toen aan bod kwamen waren; Bas Rutjes in Noorwegen, op jacht met Jeroen Donkers. En we aten een hapje mee op de woensdagmiddag bij de SPOL. 

Via de website van www.loil.nl onder het tabblad LoilTV zijn de eerder uitgezonden afleveringen te zien.

Regio 8 is te ontvangen via: -KPN Glasvezel en ipTV provider: 1351 of 2111; -Ziggo digitaal: 36 ; Ziggo analoog: S14+ (frequentie 256,000); Ziggo digitaal zonder smartcard: 326; Via de livestream van Regio8 op internet en later terug te zien via YouTube.


www.loil.nl