Succesvolle activiteiten Stichting Senioren Kontakt (SSK)

DIDAM - De eerste spelletjesmiddag die op zondagmiddag 29 januari 2023 georganiseerd werd, was een groot succes. Naast de vrijwilligers van SSK waren 21 personen aanwezig om met elkaar een gezellige middag te beleven. 

Genoeg reden om een tweede bijeenkomst te organiseren op zondagmiddag 12 februari, aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur in de SSK ruimte in Meulenvelden, gebouw Waverlo aan de Kerkstraat te Didam. Iedereen, ook mensen die geen lid zijn van SSK, zijn van harte welkom en kunnen genieten van het kopje koffie dat door SSK gratis ter beschikking wordt gesteld. 

U hoeft geen spelletje te spelen, wilt u gewoon gezellig bij elkaar zitten, u bent van harte uitgenodigd.

Ook de verplaatsing van de dansavond van Stichting Senioren Kontakt (SSK) van Plok naar Jan & Jan, in het centrum van Didam, was een groot succes. Eenentachtig danslustige senioren waren in januari aanwezig. 

De volgende dansavond vindt plaats op maandag 13 februari bij Jan & Jan, O.L Vrouweplein 4 te Didam, aanvang 19.00 uur tot 22.30 uur. 

Alle senioren boven de 55 jaar uit Didam, Loil, Nieuw-Dijk en omgeving worden uitgenodigd voor deze dansavond met live muziek van Gerrit Eikelboom. 


www.seniorenkontakt.nl