Nieuwe activiteiten bij SSK vallen in de smaak

DIDAM - De spelletjesmiddagen die op 2de en 4de zondagmiddag van de maand  georganiseerd worden, zijn een groot succes.

Naast de vrijwilligers van SSK zijn tussen de 15 en 25 personen aanwezig om met elkaar een gezellige middag te beleven. Het kan zijn met kaarten, rummikub,  sjoelen of gezellig met elkaar kletsen. Eigen spelletjes worden eveneens door de deelnemers meegebracht.

Genoeg reden om een nieuwe bijeenkomst te organiseren op zondagmiddag 12 maart, aanvang 14.00 uur tot 16.00  in de SSK ruimte in Meulenvelden, gebouw Waverlo aan de Kerkstraat te Didam.

Iedereen, ook mensen die geen lid zijn van SSK, zijn van harte welkom en kunnen genieten van het kopje koffie dat door SSK gratis ter beschikking wordt gesteld. U hoeft geen spelletje te spelen, wilt u gewoon gezellig bij elkaar zitten, u bent van harte uitgenodigd.

Ook de verplaatsing van de dansavond van Stichting Senioren Kontakt (SSK) van Plok naar Jan & Jan, in het centrum van Didam, blijkt een groot succes te zijn. 81 en 75 danslustige senioren waren in Januari en Februari aanwezig om te dansen en een gezellige avond met elkaar te hebben. 

De volgende dansavond vindt plaats op maandag 13 maart bij Jan & Jan, O.L Vrouweplein 4 te Didam, aanvang 19.00 uur tot 22.30 uur. 

Alle senioren boven de 55 jaar uit Didam, Loil, Nieuw-Dijk en omgeving worden uitgenodigd voor deze dansavond met live muziek van Eric Neervoort.


www.seniorenkontakt.nl